info@railtechaluminium.com   +90 (0332) 342 20 39

RAILTECH ALUMINIUM RAILING SYSTEMS||CAM TUTUCULAR,CAM BAZALAR,KARE SİSTEM,YUVARLAK SİSTEM,LAMA DİKME,PLEKSİ DİKMELER,CAM SPİDER SERİSİ,

KURUMSAL

Firma Profili

Firmamız 15 yıllık bilgi birikimini alüminyum korkuluk aksesuarları üretim, satış ve teknik hizmetler alanında yetkin olarak kullanan bir firmadır.
Kurulduğu ilk andan itibaren üretim ruhuna uygun, tercih edilebilir bedelde, kaliteli ve hızlı servis prensibini hayata geçirmiştir.

Railtech Aluminium müşterilerinin beklentisi olan yüksek kalite, zamanında teslim ve uygun fiyat için yeterli donanıma sahip ekip ve makine donanımını bünyesinde bulundurmaktadır. Yurt içinde ve yurt dışında alüminyum korkuluk aksesuarları alanında kaliteden ödün vermeden faaliyetlerini sürdürmektedir.

Temel İlkemiz
Müşteri memnuniyeti olacak şekilde güvenilir, rekabetçi ve dinamik bir şirket olmak.

Vizyonumuz
Müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutmak,
Değişime ve gelişime açık olmak,
Sürekli gelişmek için fon ve kaynak yaratma çabasında olmak.

Misyonumuz
Kaliteden taviz vermeden, müşterilerimizle ve tedarikçilerimizle güvene dayalı uzun süreli ve kalıcı ilişkiler geliştirmektir.

alüminyum profil alüminyum ekstrüzyon profilleri alüminyum korkuluk aksesuarları aluminium profile aluminium extrusion aluminium accessories konya promosyon konya reklam ajansı sodyum bikarbonat potasyum bikarbonat amonyum bikarbonat